Om Moooce

– Lær her hvad Moooce er og hvad er det der video-commerce?

Moooce er en live video shopping platform, hvor du kan sælge dine varer gennem levende billeder og lyd i form af video og skabe en anderledes, nærværende og autentisk shoppingoplevelse for dine kunder. Moooce er til dig, der vil bringe dit e-commerce ind i 2021, hvor livestreaming og video shopping er kæmpe stort.

Hvad er det video kan?

Klassisk online shopping, som vi kender det idag, har naturligvis sine begrænsninger. Du kan ikke mærke om striktrøjen kradser eller fornemme blusens størrelse ud fra produktbilleder alene på en webshop. Med videoformatet kan du bedre præsentere dine produkter på en levende måde, så din kunde informeres mere grundigt forud for et køb.

Video kan også underholde - og at tænke underholdning ind i shoppingoplevelsen er en strategi, der kan give dit e-handel game et forspring - Bare se på TikTok generationen, og deres forbrug af underholdende videocontent.

Corona var skubbet

Da corona lukkede verden ned blev det synligt, hvor vigtigt det er at være tilstede online. Samtidig tegner alle forecast et billede af, at live video shopping vokser, og behovet for at sælge varer online på en nærværende og underholdende måde bliver altafgørende.

Om Moooce